Cautare

7664 de rezultate pentru "lista cu rezultatele la titularizare 2010" (4.30 secunde)
distribuirea mandatelor, dupa centralizarea rezultatelor la BEC Vicepresedintele Biroului Electoral Municipal (BEM), Ruxandra Ionescu, a declarat marti ca s-a finalizat centralizarea voturilor pentru toate sectoarele din municipiul Bucuresti, pentru functia de primar de sector si Consiliul Local, dar rezultatele finale care vizeaza impartirea pe mandate vor fi date publicitatii miercuri, dupa ce toate datele vor fi centralizate de Biroul Electoral Central.
A fost o zi mare pentru ca romanii, cetatenii romani cu drept de vot au vorbit puternic, au vorbit raspicat, au vorbit asa cum vorbesc natiunile care au cu adevarat vocatia democratiei. Nu cunoastem deocamdata rezultatele finale si oficiale ale acestui referendum.
Unde sunt rezultatele guvernarii, domnule Ciolos?. ... In prezent, rezultatele nu se vad! ... Care sunt rezultatele pe care le-ati promis in ceea ce priveste administratia, infrastructura, sanatatea, educatia?
Presedintele Traian Basescu a anuntat, la finalul Consiliului European de vara, ca statele UE, indiferent ca sunt sau nu in zona euro, trebuie sa faca publice rezultatele unor teste de stres realizate dupa o metodologie ce urmeaza a fi definitivata si care se vor aplica sistemelor bancare nationale.
Cantareata s-a hotarat sa revina cu un nou single! ... Bella Contour Maxx de la SlimArt este un aparat medical special conceput pentru tratamentele estetice si de slabire.
Grupul farmaceutic elvetian Roche anunta o crestere a vanzarilor globale in primul trimestru al anului 2013, cu 6% la o rata de schimb constanta, ajungand la 11,6 miliarde franci elvetieni, datorita cererii crescute pentru produsele oncologice si testele de diagnostic pentru laboratoarele clinice.
Romanii se pot testa de acum singuri pentru a afla daca au colesterolul crescut, daca sunt alergici, anemici sau intoleranti la gluten sau daca au Helicobacter pylori.
Antreprenorii olteni au fost provocati la dezbateri despre cum sa-si dezvolte afacerile pe perioada crizei si avantajele inscrierii intr-o organizatie patronala. Oamenii de afaceri au fost instruiti cum sa-si pastreze clientii si cum sa-si motiveze angajatii proprii pentru ca intreaga echipa sa ajunga la rezultatele scontate.
Grupul Puratos anunta ca rezultatele sale estimate pentru 2011 arata o crestere organica a vanzarilor organice de aproximativ 11%, confirmand astfel trend-ul ascendent pe termen lung.
Liberalii au renuntat sa mai critice adversarii de la alte partide si au inceput un "razboi fratricid".
La data de 16 august 2010, in jurul orei 17:00, B. ... Cand a ajuns la intersectie cu str. Garnitei, nu s-a asigurat la patrunderea de pe trotuar pe partea carosabila, situatie in care a intrat in coliziune cu un autoturism marca Daewoo Espero, proprietate si condus pe str.
Sau cel putin asta e concluzia desprinsa dintr-un sondaj de opinie realizat de colectivul de cadre didactice impreuna cu studentii de la specializarea Sociologie si Stiinte Politice din cadrul Universitatii din Craiova. ... "Rezultatele sunt reprezentative pentru judetul Dolj si au demonstrat ca nu suntem deloc atipici", a declarat conf.
Pe site-ul Inpolitics exista un sondaj cu o singura intrebare: "Ce parerea aveti despre Bugetul pe 2010?". Duminica, 17 ianuarie 2010, la ora 19:00, rezultatele sondajului erau urmatoarele: ... 1% - Este o lege cu multe nedreptati sociale:
Ziare.com publica rezultatele unui sondaj desfasurat in perioada 18 decembrie 2010 - 31 decembrie 2010, la care au participat 6.589 de persoane.
cresterea salariilor sau reducerea CAS In declaratia mea politica de astazi ma voi referi la o noua minciuna pe care presedintele Traian Basescu si regimul sau vor sa o "vanda" romanilor. ... sa creasca cu circa 15% salariile din sectorul bugetar sau sa reduca cu cateva procente contributiile sociale.
Secretarul de stat roman Bogdan Aurescu a discutat ieri despre dosarul transnistrean cu ambasadorul Bolat Nurgaliev, reprezentantul special al Presedintiei kazahe in exercitiu (PiE) a OSCE. Nurgaliev a venit ieri la Bucuresti, dupa ce luni a mers la Chisinau, iar marti - la Tiraspol.
Cand sunt buni, cand rai, azi se jura ca n-are intelegeri cu mogulii, maine bate palma cu ei. ... Cand il injura lacomia, clientela, demagogia PSD, cand propune Romaniei un proiect pe 10 ani cu ele. ... Ultimul eveniment care a atras atentia asupra omului-elastic este contopirea sa cu omul-pisica.
72% dintre europeni sprijina ideea unei supravegheri mai stricte de catre UE a activitatilor celor mai importante grupuri financiare internationale, ceea ce reprezinta o crestere de patru puncte procentuale in raport cu ultima ancheta Eurobarometru din toamna anului 2009. Criza a influentat perceptia cetatenilor cu privire la UE:
In plus, se arata ca distribuitorii de energie si transportatorul national nu au efectuat investitiile necesare, fiind inregistrate, in patru ani â€" 2010-2014 â€" pierderi uriase in retea, estimate la aproape 2 miliarde de euro.
La data de 23 decembrie 2010, in jurul orei 07:45, D. ... Cand a ajuns in dreptul imobilului cu nr. 500, nu a adaptat viteza la conditiile de drum, a pierdut controlul asupra directiei si a accidentat-o pe G. ... Virginia a ramas internata la spital.
google-analytics.com